Crowdfunding voor de artiesten zonder werk

Zonder landelijke festivals zijn alle Kattaikkuttu-optredens tot stilstand gekomen. Professionele Kattaikkuttu-artiesten zijn zonder werk en zonder inkomen. Aangezien dit het 2e jaar is dat de pandemie hun bron van inkomsten raakt, hebben de meesten van hen hun reserves opgebruikt.

In de afgelopen maanden zijn Hanne en Rajagopal in India gestart met Crowdfunding en ook vanuit Nederland is crowdfunding gestart. De intentie is het ondersteunen van 135 landelijke Kattaikkuttu acteurs en muzikanten. Ons doel is om een bedrag van Rs. 675.000 op te halen, zodat we al deze kunstenaars en hun families kunnen ondersteunen met een bedrag van Rs. 5.000 elk. Wij zorgen ervoor dat de kunstenaars dit bedrag direct op hun bankrekeningen ontvangen.

Op de rekening van de Kalai Manram hebben we van onze vrienden en mensen die ons ondersteunen, vanuit Nederland en de rest van de wereld al veel prachtige bedragen mogen ontvangen. Hiervoor zijn we u allen zeer erkentelijk.

Het eerste ingezamelde geld is al onderweg naar India. Maar we gaan nog even door. Wij gaan de lockdown bijna uit door de vele vaccinaties. In India is het nog lang niet zover.

Nanri!

Bedankt!